Мед Атлант

У Коломиї проводять турнір пам’яті Романа Фурика

Втертє у Коломиї відбувається футбольний турнір Кубок пам’яті Романа Фурика.

Організовує турнір ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Івано-Франківській області». Про це повідомляють на сторінці Коломийської міської ради.

Цьогоріч фінансування відбувалася з міського бюджету, адже організатори написали проект на конкурс від громадських оргназацій.

Фінальні ігри й нагородження відбудуться завтра.

У турнірі беруть участь 8 команд: Коломийська міська рада (переможці 2018 р.), Коломийська районна рада, «ФК «Прикарпаття АТО» (м. Івано-Франківськ, переможці 2019 року, ФК «Залізні вовки» (м. Івано-Франківськ), ФК «Сокіл» (м. Сокаль), ФК «ФУРС» (родина та друзі Романа Фурика), 10-та окрема гірсько-штурмова бригада, коломийський відділ Національної поліції.

Турнір започатковано 2018 року і проводиться втретє. Заради справедливого протистояння існують обмеження щодо участі професійних спортсменів.

Нагадаємо, коломиянин Роман Фурик загинув під час бою, що спалахнув близько 12:30 9 січня 2015 р. в смт. Станиця Луганська, у складі підрозділу батальйону ім.генерала Кульчицького, який вирушив для виконання бойового завдання в Станиці Луганській, але у районі вул. 5-а лінія потрапив у вогневу засідку, влаштовану бойовиками незаконних озброєних формувань самопроголошеної “Луганської народної республіки. Під час бою також загинув старший солдат резерву Роман Лагно, ще 14 людей поранили.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...