Мед Атлант

Медики розповіли про стан госпіталізованої чернівчанки, яка приїхала з Італії

В чернівчанки, яка звернулася до лікарів зі скаргами після візиту до італійського Бергамо покращилось самопочуття та знизилась температура.

Про це повідомила в.о. директора Чернівецького обласного лабораторного центру МОЗ України Наталія Гопко 26 лютого, передає Укрінформ.

Лікар, який стежить за станом ізольованої в інфекційному відділені пацієнтки фіксує покращення її самопочуття. Температура в чернівчанки знизилась, а апетит з’явився.

“Зі слів лікуючого лікаря, жінка з Італії, яку госпіталізували в інфекційне відділення обласної лікарні, наразі почувається добре, її стан задовільний. Уже вчора увечері в неї знизилась температура, має гарний апетит, жодних скарг на здоров’я не висловлює”, – сказала Гопко.

Вона додала, що якихсь важких симптомів у жінки не було і під час шпиталізації, однак були підозри, щомогла контактувати із хворими на коронавірус, тому помістили в інфекційне відділення та ізолювали.

“Жінка проявила обережність, і це дуже похвально з її боку. Бо це дає можливість вчасно відстежувати контакти і проводити необхідні заходи для мінімізації поширення можливої інфекції. Вже завтра ми очікуємо результати її аналізів на предмет можливого коронавірусу чи його відсутності. І за результатами прийматимемо рішення про подальші дії”, – додала керівник обласного лабораторного центру.

Нагадаємо, у Чернівцях 25 лютого госпіталізували жінку, яка приїхала з Італії та звернулася за допомогою. Згодом в МОЗ пояснили, що немає підстав вважати, що в жінки коронавірус. Її першочергово перевірять на інфікування грипом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...