Мед Атлант

Чохли для смартфонів Samsung A505F Galaxy A50

У 2019 році компанія Samsung представила світовій громадськості новий смартфон A505F Galaxy А50. Це головний представник оновленої бюджетної серії мобільних пристроїв з всілякими достоїнствами: величезним дисплеєм, екранним сканером відбитку пальців, потужним процесором, універсальною потрійною камерою та високоємкою батареєю.

У 2019 році компанія Samsung представила світовій громадськості новий смартфон A505F Galaxy А50. Це головний представник оновленої бюджетної серії мобільних пристроїв з всілякими достоїнствами: величезним дисплеєм, екранним сканером відбитку пальців, потужним процесором, універсальною потрійною камерою та високоємкою батареєю. Якщо ви вже встигли придбати собі новий смартфон Samsung і хочете доповнити його стильним чохлом, можете відвідати магазин «Вебакс». У каталозі представлені різні види захисних аксесуарів, серед яких ви точно підберете оптимальний варіант для свого телефону.

Основні особливості та достоїнства смартфонів

Нова модель Samsung A505F Galaxy A50 має масу незаперечних переваг. Перша приємна новинка — розблокування телефону при доторканні до екрану. Щоб «розбудити» гаджет, вам не потрібно намацувати пальцем сканер на задній панелі. Виробник смартфонів пропонує більш сучасне та вкрай незвичне для бюджетної моделі рішення — датчик, розміщений під екраном.

Флагман має фірмовий 6.4-дюймовий Super AMOLED дисплей Infinity-U з компактною «крапелькою» під фронтальну камеру. Гаджет отримав солідне розширення 1080 х 2340 пікселів, а все завдяки тому, що екран займає 91.6% поверхні передньої панелі. За рахунок цього забезпечується чудова деталізація, приголомшливо чітка якість зображень з яскравими кольорами.

«Серце» телефону Galaxy A50 — зібраний за 10-им технічним процесом спритний 8-ядерний чіпсет Exynos 9610 з максимальною частотою процесора 2.3 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті в 4 ГБ та розумний розподіл завдань дозволяють запускати на смартфоні наймасштабніші програми без гальмувань та надмірного навантаження на батарею. В якості операційної системи в новій моделі виступає платформа Android 9.0 Pie, яка за короткий період часу вже встигла полюбитися багатьом користувачам.

Одним з головних достоїнств нового гаджета від компанії Samsung є потрійна камера. Складні алгоритми роботи штучного інтелекту забезпечують найякіснішу обробку знімків в найскладніших умовах освітлення. Вам лише залишається вибрати для роботи 1 з 3 модулів: на 25 Мп — для стандартних фото, 8 Мп — для надшироких панорамних знімків, 5 Мп — для створення ефекту розмиття та боке. Важливий плюс смартфонів A505F Galaxy A50 — високоємний аккумулятор на 4000 мАг, що забезпечує до 2 днів автономної роботи при комбінованому навантаженні. При цьому технологія QuickCharge дозволяє зарядити телефон з 0 до 100% всього за пару годин.

Що стосується зв’язку, то смартфон підтримує 2 SIM-картки стандартних стільникових мереж 2G, 3G, 4G LTE, GSM. Для бездротового з’єднання гаджет підтримує технології Wi-Fi, Bluetooth, NFC та ANT+.

Які чохли можна купити до смартфонів?

Для захисту мобільних пристроїв Samsung A505F Galaxy A50 бажано придбати стильні аксесуари:

Найбільш популярними сьогодні вважаються накладки. У магазині «Вебакс» можна купити аксесуари з еластичного термополіуретану, пластмаси, металу (або подвійні вироби з гнучким та твердим элементами).
Найнадійнішими вважаються фліп-флопи та книжки, оскільки вони закривають телефон з усіх боків. А відрізняються вони лише способом відкривання (зверху вниз або набік). Ви можете купити книжку з натуральної або синтетичної шкіри.
Якщо ви вибрали накладку, то потрібно додатково захистити екран від розбиття, наклеївши спеціальне протиударне скло або тонку плівку. Захисні стекла можуть мати олеофобне (мінімізує забруднення поверхні) або покриття антивідблиску (запобігає відблиски через сонячні промені).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...