Мед Атлант

Технологія ямкового ремонту має відійти на другий план, – Федорів

На цьому, сьогодні, 28 лютого, наголосив т.в.о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів виступаючи перед учасниками Міжнародної конференції «Стан дорожньої інфраструктури у гірській місцевості та шляхи її покращення».

Попереднім головою ОДА, а тепер Віце-прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем 2020 рік проголошено роком будівництва доріг і мостів. Тому на цей час ми реалізуємо цей план, він для нас є пріоритетним у діяльності, – зазначив Віталій Федорів.

В області діє Стратегія будівництва доріг, яка полягає в тому, що в першу чергу будують дороги державного значення і на сьогодні 65 відсотків таких доріг вже капітально відремонтовано.
Федорів наголосив, що пріоритетом у діяльності органів виконавчої влади є здійснення контролю над цільовим використанням коштів для проведення якісних робіт на дорогах, щоби за ті кошти, які виділені Урядом, роботи робилися якісно, з гарантією мінімум на 7 років.

Має бути відповідальність. Технологія ямкового ремонту має відійти на другий план. Якісно виконані роботи є показником довіри населення до влади, – наголосив Віталій Федорів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...