Мед Атлант

На Коломийщині під соціальний супровід взяли сім’ю, де батьки вживали алкоголь

Ведення соціального супроводу, часті відвідування, бесіди, консультації спеціалістів Коломийського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді допомагають захистити дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, від їх горе-батьків.

Саме з такою метою 4 березня працівники Коломийського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Ласійчук та Петро Мочернюк здійснили виїзд у села Загайпіль, Назірна, Підгайчики новоствореної Підгайчиківської ОТГ, інформують у Коломийському Рцсссдм.

Та і знайшли багатодітну сім’ю, де батьки знаходились у нетверезому стані, забувши і про дітей, і про свої обов’язки. Сім’ю взято під соціальний супровід.

Також відвідали сім’ї осіб, які перебувають на обліку у Коломийському міськрайонному відділі філії Державної установи “Центр пробації” в Івано-Франківській області та у Коломийському відділі поліції.

Працівники здійснили перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини (для забезпечення належних умов для утримання та виховання дитини).

Читайте також: На Тисмениччині у 23-річної жінки поліцейські забрали дітей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...