Мед Атлант

Як у Калуському районі будують міст. ФОТО

На Калущині продовжують будувати міст через річку.

Згідно плану проведення робіт, затверджених Службою автомобільних доріг в Івано-Франківській області, протягом минулого тижня на дорогах загального користування державного значення та мостах на них здійснювалися такі заходи.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Івано-Франківської області.

  • Відповідно до  проектно-кошторисної документації та плану проведення робіт тривало будівництво мосту через р. Дністер біля села Сівка Войнилівська Калуського району, км 9+442 а/д Т-09-10 Бурштин – Калуш. Працівники підрядного підприємства встановлювали опалубку на металевих прогонах мосту під монолітну залізобетонну плиту, а також влаштовували лежень під перехідні плити.
  • Розпочато роботи з укріплення габіонними ящиками берегів мосту в смт Ланчин Надвірнянського району (а/д Т -09-05 Делятин – Раківчик, км 12+506).
  • Тривали роботи з покращення безпеки руху: встановлення і ремонт металевого бар’єрного огородження та перил на мостах, заміна старих і встановлення нових дорожніх знаків, ліквідація аварійної ямковості.
  • Тривали роботи зі впорядкування смуг відведення: прибирання від сміття узбіч, автостоянок, вирубування порослі та аварійних дерев.

На фото роботи на мосту біля с. Сівка Войнилівська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...