Мед Атлант

Дорогі або дешеві сейфи: чи варто переплачувати

У кожної людини є цінності, якими вона дорожить. Часто вони залучають зловмисників, що змушує задуматися про безпеку. Для цих завдань купують сейфи, але якими мають бути сховища? Раніше вони використовувалися в банківських установах, а сьогодні доступні кожному охочому.

Сейфи призначені для зберігання грошей, документів і пам’ятних речей. З цієї причини вони мають попит в домашньому використанні. Члени сім’ї можуть замкнути цінності, не боячись за їх збереження на час відсутності. Але вибір сховища з металу — непросте завдання. Компанія УХЛ-МАШ пропонує розібратися, якою має бути ціна якісного сейфа.

Основні причини покупки сейфа для цінних речей

Щодня люди стикаються з крадіжкою майна, тому важливо серйозно поставитись до безпеки. Недостатньо зберігати цінності в сховищі, адже злодії завжди знаходять спосіб їх виявити. Наявність охорони — не панацея, тому люди купують металеві сейфи. Раніше вони асоціювалися з громіздкими шафами, але сьогодні доступні в будь-якому розмірі. Це робить їх потрібними в різних сферах діяльності. Компанії щодня працюють з важливими паперами, на зразок договорів, звітності та довідок. Така інформація не повинна потрапити в чужі руки, тому документи зберігаються в сейфах. У них нерідко розміщують гроші, коштовності, ключі й печатки. Це обходиться дешевше оренди банківських осередків, тому вдається заощадити бюджет.

Особливості сейфів з металу:

  • можливість прихованої чи відкритої установки;
  • надійне замикання дверей від сторонніх;
  • Наявність полиць і трейзера під цінності;
  • висока стійкість до механічного впливу;
  • вибір габаритів під конкретні умови.

Особливістю сейфів є матеріал, тому УХЛ-МАШ використовує метал. Він відрізняється стійкістю до високих навантажень або ударів. Це допомагає довше зберегти майно в цілості, але будь-який сейф реально зламати. Якісне сховище ускладнює це завдання, тому краще розміщувати сховище в межах відеоспостереження. Устаткування може володіти прихованою установкою, що приховує його з виду сторонніх. огі сейфи повинні мати антикорозійну обробку. УХЛ-МАШ застосовує порошкову фарбу та оцинкування, які не допускають окислення металу.

Вартість сейфів не є визначальним фактором, адже навіть недорогі вироби бувають якісними. Надійність сховищ визначається товщиною сталі і якістю виконання. Вони повинні бути стійкими до механічних впливів, яким піддаються сейфи. Зловмисники використовують пили й кувалди, тому важливо звернути увагу на зламостійкість. Даний параметр потрібен для визначення стійкості до злому. Початкові класи використовуються в будинку чи офісі, щоб зберігати документи та цінності. Висока зламостійкість незамінна в банківських і державних установах. Надійність сейфів не повинна викликати сумнівів, тому довіряйте досвідченому виробнику. На сайті УХЛ-МАШ зібрані якісні сховища на будь-який бюджет.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...