Мед Атлант

На Франківщині продовжено карантин та режим надзвичайної ситуації

Учора, 25 березня, т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів провів позачергове засідання обласної комісії ТЕБ та НС.

Керівництво держави працює над вирішенням нагальних питань, повязаних із надзвичайною ситуацією в державі. Зокрема, найближчим часом в область надійдуть апарати ШВЛ та  засоби індивідуального захисту. Також з 1 квітня передбачено медичну субвенцію для закладів охорони здоровя, в тому числі для придбання інсуліну, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

У зв’язку із  рішенням, прийнятим сьогодні на засіданні Кабінету міністрів України про запровадження режиму надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, ситуація потребує максимальної уваги на місцях”, – наголосив Віталій Федорів.

Т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів.

На засіданні комісії прийнято рішення  затвердити режим надзвичайної ситуації на території області до 24 квітня  та розробити відповідний план реагування.

Додамо, що  за словами Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, режим надзвичайної ситуації не обмежує конституційні права громадян, а лише консолідує зусилля для подолання загрози.

Нагадаємо, вчора в Україні продовжили карантин на 30 днів та ввели режим надзвичайної ситуації в усіх областях.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...