Мед Атлант

Не вистачає засобів захисту: медики райлікарні в Калуші просять про допомогу

Медики Калуської районної лікарні потребують термінової допомоги. Їм не вистачає масок, халатів та респіраторів, які потрібно постійно змінювати.

Про це повідомила у спільноті “Центр протидії коронавірусу в м. Калуш” Аліна Німак:

КНП «Калуська районна лікарня» потребує вашої допомоги! Здається всі забули ,що в нас є дві лікарні. І куди ви вперше потрапляєте із підозрами на коронавірус?? Правильно! Саме в ІНФЕКЦІЙНУ ЛІКАРНЮ!!Коли не буде вистачати місць в інфекції, наша лікарня повністю буде передана для хворих на COVID-19!!В  нас катастрофічно не вистачає засобів індивідуального захисту (костюми, високі бахіли, рукавички, маски, респіратори, дезрозчинів, антисептиків).Весь персонал кожного дня ризикує своїм здоров’ям, щоб рятувати ваші життя. Що говорити вже про те, що немає часу на їжу та мінімальний перепочинок. Не залишайтеся осторонь, в нашому місті не одна лікарня, а ДВІ, -йдеться в дописі.

Цю інформацію підтвердила у коментарі «Вікнам» і головна медсестра Калуської районної лікарні Наталія Ребега:

Не можу сказати, що ситуація зараз настільки критичні, певні засоби індивідуального захисту у нас наразі є. Проте хворі поступають і засоби використовуються. Навіть якщо і сьогодні щось є, то у понеділок може уже не стати нічого. Адже маски, халати, респіратори постійно необхідно змінювати. Ми звертаємося до всіх небайдужих з проханням допомогти, хто як по можливості може. Бо для одних і 100 грн багато, а для інших і 1000 — це нічого.

Усі, хто має можливість і бажання допомогти, можуть звернутися до головної медсестри Калуської районної лікарні Наталії Ребеги: (095)-155-83-74.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...