Мед Атлант

ШВЛ передали в користування КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня»

2 квітня за сприяння голови Надвірнянської райдержадміністрації Володимира Паська не байдужі підприємці з Івано-Франківська (Івано-Франківська клініка «ОлВет») безкоштовно передали в користування КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» Надвірнянської районної ради апарат ШВЛ (штучної вентиляції легень).

Апарат вкрай необхідний в гострих випадках пацієнтам з коронавірусною інфекцією.

Також торгова мережа «Копійочка» передала Надвірнянській ЦРЛ дезінфектори, засоби індивідуального захисту та розхідні матеріали для надання медичної допомоги яких завжди бракує, – повідомляють на сторінці Надвірнянської РДА.

Володимир Пасько висловив щиру вдячність лікарям Надвірнянської ЦРЛ чиї зусилля спрямовані на боротьбу з пандемією які ризикуючи життям виходять і приймають удар в першу чергу на себе, також подякував підприємцям та всім не байдужим хто сьогодні не стоїть осторонь.

За словами директора КНП «Надвірнянської ЦРЛ» Сергія Ємельянчука це дуже цінна допомога для лікарні, так як завдяки апарату ШВЛ можна зберегти життя людині.
Окрім того, начальник відділу освіти Степан Северилов дав роз’яснення щодо підвозу медичних працівників до робочих місць шкільними автобусами.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...