Мед Атлант

Як у Франківську поліцейські на КПП працюють. ФОТО

Відсьогодні, 2 квітня, на в’їздах в обласний центр запрацювали карантинні пости, на яких несуть службу працівники Управління патрульної поліції в області, поліцейські Управління превентивної діяльності ГУНП, медики та представники Нацгвардії.

Нагадаємо, що стаціонарні пости розташували згідно з рішеннями регіональної комісії з надзвичайних ситуацій. Працюватимуть вони із 08:00 до 20:00 години. Напрямки – Надвірна, Коломия, Калуш, Богородчани та Галич.

Правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу з водіями щодо важливості дотримання встановлених обмежень та у разі потреби – надають допомогу в межах своєї компетенції. Крім того, поліцейські на карантинних постах виконують і свої повсякденні превентивні функції – забезпечують правопорядок та безпеку дорожнього руху. На постах медичні працівники проводять дистанційне вимірювання температури у водіїв та пасажирів.

Такі заходи вживаються задля протидії поширення коронавірусу. Працівники поліції не блокують, не обмежують та не перешкоджають руху транспорту.

Правоохоронці вкотре закликають громадян з розумінням поставитися до вимушених заходів та дотримуватися карантину.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...