Мед Атлант

Зеленський пообіцяв проконтролювати розподіл засобів захисту від коронавірусу між лікарнями

Президент України Володимир Зеленський заявив, що розподіл спецзасобів захисту для боротьби з коронавірусом, доставку яких для лікарень у регіони організовує центральна влада, має відбуватися справедливо.

Про це повідомляє УП з посиланням на пресслужбу Офісу президента, яка цитує заяву президента на селекторній нараді щодо боротьби з поширенням коронавірусу.

До нас звертається дуже багато лікарів: пишуть листи, роблять відеозвернення щодо того, що вони не отримують маски, респіратори, захисні костюми, рукавички та інші засоби, які ми переправляли з Києв. Розподіл спецзасобів проти коронавірусу між лікарнями має відбуватися справедливо. Ми перевіримо лікарні щодо того, що вони отримують, аби переконатися, що наші лікарі та пацієнти справді захищені, – каже Зеленський.

На нараді дійшли висновку, що в Україні немає проблем із забезпеченням продуктами харчування, а невелике зростання цін відбувається на деякі імпортні продукти через зростання їхньої вартості на світових ринках.

На нараді також вирішили провести переговори з власниками та керівниками автозаправних станцій задля зниження цін на пальне, які останнім часом зросли на кілька гривень.

Додатково йшлося про координацію взаємної медичної допомоги з Італією.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...