Мед Атлант

Відкрили кримінальне провадження щодо смерті чоловіка з Вовчківців по дорозі в лікарню

Сьогодні, 6 квітня, відбувся щоденний брифінг щодо ситуації з розповсюдженням коронавірусу та карантином в області.

На ньому Володимир Чемний, заступник директора департаменту охорони здоров’я ОДА розповів, що в чоловіка з Вовчківців, який помер по дорозі з Снятина до Івано-Франківської обласної інфекційної лікарні, не підтверджено коронавірусну інфекцію.

Щодо цього факту відкрито кримінальне провадження, враховуючи смерть пацієнта дорогою до лікувального закладу. Ситуацією займається обласне бюро судово-медичної експертизи. Всі дослідження, які були проведені під час патанатомічного вскиття, передали в референс-лабораторію ЦГЗ. Потрібні результати гістологічного та токсикологічного дослідження. Після цього ми можемо остаточно встановити діагноз, – зазначив Чемний.

Він також зазначив, що чоловіка скеровували на третинний рівень, тобто в обласну клінічну інфекційню лікарню, враховуючи те, що, попередньо, всі члени його сім’ї були госпіталізовані в цей заклад, він мав близький контакт з родичами, які приїхали з-за кордону та через наполягання родини щодо до госпіталізації в цей медзаклад лікарями екстренної медичної допомоги з усіма засобами кисневої терапії в реанімаційному автомобілі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...