Мед Атлант

Пом’якшення карантину в Україні можливе лише від 1 травня, – Шмигаль

Прем’єр спростував фейки про пом’якшення карантинних заходів найближчим часом.

Пом’якшення карантину в Україні можливе лише від 1 травня. Про це під час засідання уряду заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише ТСН. 

“Якщо буде зафіксовано динаміку зменшення захворюваності, то лише в травні ми почнемо вести розмову про можливе послаблення карантинних заходів. Це точно не буде зроблено від 14 квітня, як було розповсюджено в деяких фейкових інформаціях, яка розішлась по інформаційних каналах в Україні. Протягом квітня ми не відступимо від того карантинного режиму, який був запроваджений і буде провадитись до встановленого 24 квітня і, можливо, скоріш за все, буде продовжений до початку травня місяця. В травні, за умов позитивної динаміки, ми запустимо економіку України за визначеним планом”, – зазначив очільник Кабміну.

Прем’єр знову наголосив, що Україна не може собі дозволити два-три місяці не працювати, тож від травня будуть поступово впроваджуватись відповідні заходи.

“План буде додатково повідомлений урядом. Кожен буде знати свою роль, час і місце, коли він почне ходити на роботу, повноцінно працювати, які будуть соціальні стандарти в нас в травні місяці – масковий режим, соціальні дистанції, розтермінування початку і кінця робочого часу. Над всіма цими завданнями зараз уряд напружено працює”, – повідомив Шмигаль і закликав не вірити фейкам.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...