Мед Атлант

Всі інструменти, які необхідні для роботи з мастикою

На перший погляд основа професії кондитера здається нескладною: готувати торти і десерти. Але кондитерське мистецтво приховує в собі багато складнощів. Сучасний кондитерський інструмент дозволяє зробити ваші труднощі мінімальними і перетворити роботу на задоволення. Звертайтеся за покупками та обирайте кондитерський інвентар в інтернет-магазині Тортіно!

Барвники

Що стосується фарбування мастики, важливо не перебільшити з кількістю рідини, яку містить барвник, адже основа цукрової пасти в такому випадку може стати занадто рідкою і перестане тримати форму. Тому при роботі з нею використовують сухі барвники, розведені в зовсім малій кількості води, або гелеві в незначній кількості.

Стеки

Безперечно, що торти геометрично правильної форми виглядають бездоганно. Стеки, силіконові лопатки, шкребки, шпателі завжди стануть у нагоді кондитеру для обтягування торта, обрізання та вирівнювання мастики.

Мати для моделювання

Мати для моделювання виробляють з харчового силікону. Вони якісні і еластичні, без стороннього запаху, не ковзають по робочій поверхні, мають розмітку, за допомогою якої можна регулювати розміри виробів. Мати можна використовувати для роботи з тістом, мастикою, шоколадом, карамеллю і марципаном. З їх допомогою можна ліпити фігурки і прикраси для кондитерських виробів.

Вирубки

Кондитерська вирубка – це необхідний інструмент для кожного десертника. Каталог Тортіно представляє широкий асортимент вирубок, які відрізняються за формою та розмірами. Основне завдання вирубок – створення акуратних фігурок з тіста, мастики або марципану для прикраси кондитерського виробу. Металева кондитерська вирубка може мати форму квітки, рослини, зірки, серця, тварини, сніжинки або фрукта.

Качалка

Зараз качалки роблять не тільки з дерева, їхня поверхня не завжди гладка, є моделі з обмежувачами, а на зміну звичайним ручкам прийшли такі, які полегшують роботу, обертаючись. Чи є сенс переплачувати за додаткову функціональність – ваш вибір. Найпопулярніший розмір качалки – 25-30 см в довжину і 5-6 см в діаметрі. Довгі качалки для розкочування великих листів тіста досягають 40-50 см, діаметр деяких моделей становить 9-10 см.

Плунжера

Плунжер для мастики – це механічна виїмка, яка складається з двох частин: вирубки (форми) і пружинного механізму (поршня). Плунжер виготовлений з міцного пластику і буде служити вам довго при правильному використанні. Плунжером дуже швидко і зручно вирізати з цукрової мастики різноманітні окремі елементи прикрас. Можна придбати окремий набір вирубок різної форми, які підходять до одного поршня.

Килимок для розкочування мастики

Силіконовий килимок для мастики знадобиться для одержання рівномірно тонкої та гладкої поверхні. Мастична маса до нього не прилипає. Для отримання бездоганної мастики достатньо викласти масу на килимок і тонко розкочати гладкою качалкою з невеликим постійним зусиллям. Зверніть увагу на умови зберігання виробу: подалі від джерел тепла і сонячних променів при температурі від 0 до 25°C.

Молди

Силіконові молди – це спеціальні форми для створення кондитерських прикрас з мастики, марципану, шоколаду та карамелі. Вони добре витримують вплив високих і низьких температур, швидко і легко миються і можуть бути використані багаторазово без втрати поживних властивостей. Набори молдів за різною тематикою завжди є в продажу.

Текстурні килимки та качалки

Фігурна силіконова качалка для мастики з малюнком миттєво створить на поверхні гарний візерунок або напис. За відсутності фігурної качалки можна скористатися альтернативою – придбати силіконовий килимок з готовим рельєфним візерунком, на якому легко розкочувати мастику або тісто звичайною гладкою качалкою.

Все, що потрібно кондитеру, щоб творити і дивувати, ви можете придбати в нашому магазині Тортіно вже зараз.

Наша адреса – Україна, м. Івано-Франківськ, вул. Івасюка, 11

Телефонуйте ☎ 050-487-84-00

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...