Мед Атлант

На Прикарпатті з 90-річчям привітали ветерана прокуратури України

Сьогодні, 16 квітня, перший заступник прокурора Івано-Франківської області Василь Стефанець привітав з ювілеєм Редько Вілену Антонівну.

На честь 90-го дня народження, враховуючи довголітню бездоганну роботу в органах прокуратури, Офісом Генерального прокурора її відзначено нагрудним знаком «Ветеран прокуратури України».

Вілена Антонівна пропрацювала в органах прокуратури понад 34 роки, зарекомендувала себе як вимогливий та кваліфікований працівник. На сьогоднішній день вона займає активну життєву позицію, підтримує ветеранів та пенсіонерів області в складні періоди їх життя, долучається до організаційних заходів.

Василь Стефанець подякував ювілярці за її вклад у роботу органів прокуратури Прикарпаття та побажав їй міцного здоров’я, родинного тепла й сімейного благополуччя.

Ви – приклад для нинішнього покоління працівників прокуратури. Завдяки досвіду ветеранів та енергії молодих співробітників громадськість вірить у нашу правоохоронну систему. Нехай завжди Вас супроводжують віра й надія, оптимізм і впевненість, а доля береже від негараздів та бід, додає сил і натхнення, – зазначив він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...