Мед Атлант

Рибпатруль спіймав на річці Дністер браконтєрів: “зіпсували їм свято”

У п’ятницю 17 квітня на річці Дністер поблизу с.Горигляди Монастириського району Тернопільської області рибпатруль зіпсував свята черговим браконьєрам.

Було виявлено та вилучено у воді 140 метрів браконьєрських знарядь лову загальною довжиною 140 метрів, вічком 80 мм.
З сіток визволені і негайно повернені в природне середовище існування два чудових екземпляри марени звичайної, яка тепер отримала шанс віднереститися.

Чергові браконьєри в цей момент пантрували на березі; дуже потішно, як після вилученого третього по ліку знаряддя лову, вони враз піднялися, всі четверто розвернулися і пішли у відомому тільки їм напрямку, де хай і залишаються.
Івано-Франківський рибпатруль чигає на браконьєрів і в дощ і в холод, і в будні і святкові дні, – повідомляє рибпатруль.

визволення червонокнижних марен з браконьєрських сіток, – Івано-Франківський рибпатруль

У п'ятницю 17 квітня на річці Дністер поблизу с.Горигляди Монастириського району Тернопільської області рибпатруль зіпсував свята черговим браконьєрам – виявлено та вилучено у воді 140 метрів браконьєрських знарядь лову загальною довжиною 140 метрів, вічком 80 мм. З сіток визволені і негайно повернені в природне середовище існування два чудових екземпляри марени звичайної, яка тепер отримала шанс віднереститися.Чергові браконьєри в цей момент пантрували на березі; дуже потішно, як після вилученого третього по ліку знаряддя лову, вони враз піднялися, всі четверто розвернулися і пішли у відомому тільки їм напрямку, де хай і залишаються.Івано-Франківський рибпатруль чигає на браконьєрів і в дощ і в холод, і в будні і святкові дні.

Опубліковано Івано-Франківський рибоохоронний патруль Пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...