Мед Атлант

Цієї ночі у франківській лікарні помер житель Дем’янова, у якого підтвердили коронавірус

Цієї ночі у франківській лікарні помер житель Дем’янова, у якого підтвердили коронавірус. Чоловік раніше був пацієнтом Бурштинської лікарні.

Про це у щотижневому відеокоментарі повідомила міський голова Бурштина Роксолана Джура.

За її словами, чоловік помер у франківській лікарні. Наразі його тіло перебуває у морзі. Померлий лікувався у Бурштинській лікарні на початку квітня. За словами Джури, він поступив туди 6-7 числа.

На жаль, я хочу сьогодні повідомити, що цієї ночі помер один із пацієнтів нашої лікарні. Він поступив до нас на початку квітня, ще 6-7 числа. Це мешканець села Дем’янів. На сьогоднішній день йде лабораторний аналіз. Дивляться, чи основна хвороба була коронавірус чи вона спровокувала супутню, яка в тому віці, напевно, була визнана лікарями, чи лікувалася медиками певний період. Тіло померлого перебуває в морзі, додаткові моменти повідомлять медики згодом. Підкреслюють, що мешканець села Дем’янів цієї ночі помер в івано-франківській лікарні, – зазначила Джура.

Коментар

#тижневий_коментарТижневий коментар міського голови Роксолани Джури – 20.04.2020 року.- привітання з Великодніми святами;- про плани на робочий тиждень;- про завершення в місті опалювального сезону;- про засідання виконкому;- про запланований ремонт доріг;- про дезінфекцію під'їздів;- про надання допомоги одиноким літнім людям, дітям-сиротам до Великодніх свят спільно з меценатами;- про створення нової відеорубрики: щочетверговий – коментар медиків міста;- про забезпечення лікарні;- про ситуацію з COVID-19;- цієї ночі помер мешканець с. Дем'янів, пацієнт Бурштинської лікарні, у якого було виявлено коронавірус;- про податки від компанії ДТЕК;- про необхідність оплачувати за комунальні послуги і можливі наслідки у разі неоплати.

Опубліковано Бурштинська міська рада / Burshtyn City Council Понеділок, 20 квітня 2020 р.

Нагадаємо, що на Франківщині підтвердили 512 випадків коронавірусу, 37 людей померли.

Раніше повідомлялося, що в Бурштині та Дем’янові підтвердили по три випадки коронавірусу. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...