Мед Атлант

Рогатинські лісівники передали медикам свій одноденний заробіток та респіратори

Працівники ДП ”Рогатинське лісове господарство” прагнуть внести свою лепту, щоб зробити місію лікарів безпечнішою.

Лісівники державного підприємства перерахували на потреби КНМП «Рогатинська центральна районна лікарня» свій одноденний заробіток у сумі 24 тисячі гривень. Ці кошти буде використано на придбання індивідуальних засобів захисту для медперсоналу ЦРЛ.

Крім того, було придбано 62 респіратори «БУК-3» загальною вартістю 10 тис.грн. Ці засоби 27 квітня передав медикам району директор Рогатинського лісгоспу Ігор Бечкало.

Ми, лісівники, не з чуток знаємо про ризики для життя під час роботи. Саме тому повсякчас дбаємо про безпеку працівників державного підприємства. А оскільки медики Рогатинщини протистоять пандемії і наражають себе на особливу небезпеку, вважаємо за необхідне допомогти їм, – наголошує директор ДП ”Рогатинське лісове господарство” Ігор Бечкало. – У цей важкий час кожен повинен пам’ятати про спільну відповідальність та взаємопідтримку. Тож принагідно дякую усьому медперсоналу ЦРЛ за вашу сумлінну роботу, а також райдержадміністрації та районній раді, які налагоджують співпрацю між меценатами Рогатинщини та КНМП «Рогатинська центральна районна лікарня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...