Мед Атлант

За порушення умов самоізоляції в Коломиї чоловіка оштрафували на 17 тисяч

28 квітня постановою судді Коломийського міськрайонного суду 33-річного жителя Коломийського району притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей).

Відповідно до протоколу про адміністративне правопорушення, чоловік 01 квітня 2020 року був відсутній по місцю проживання, будучи особою, належно проінформованим про наслідки порушення самоізоляції громадянами, які прибули з-за кордону, покинув місце проживання , будучи особою, яка підписала інформаційну згоду на самоізоляцію за даною адресою, чим порушив вимоги постанови головного державного санітарного лікаря України МОЗ від 21.03.2020 №2 та статті 20 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Згідно постанови суду на чоловіка накладено штраф в дохід держави в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 ( сімнадцять тисяч) грн. 00 коп. Постанова законної сили не набрала.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...