Мед Атлант

На Калущині взялися за ремонт дороги обласного значення. ФОТО

Працівники дорожньої служби розпочали ремонт дороги обласного значення Калуш — Осмолода.

Зараз роботи тривають на ділянці від Добровлян до Новиці протяжністю понад 3 кілометри, повідомив у соцмережі народний депутат Едуард Прощук.

Дорожнки зрізають старе покриття та кладуть два шари асфальтобетону. Спочатку вони займаються дорожнім покриттям,а згодом повернуться до облаштування тротуарів бруківкою та, відповідно, розмітки. Якщо погода сприятиме, до середини травня ця частина дороги буде готова, запевняє нардеп.

Проєкт передбачає капітальний ремонт майже 13 кілометрів доріг через села Вербівка, Красне, Небилів, Сливки та Ясень. Частина проєктів ще перебувають на експертизі.

Також цього року буде відремонтована дорога в Старому Угринові до меморіалу Степану Бандері — фінансування є. Також Едуард Прощук зазначив:

“Днями подали офіційний запит про визначення усіх об’єктів, які зроблять цього року в межах округу. Як тільки отримаю відповідь, одразу повідомлю”.

Як повідомляли “Вікна”, найнижчу ціну на тендері запропонувало ТОВ “Автомагістраль Південь” (м. Одеса) — 95 мільйонів гривень. Однак, цю пропозицію замовник — ДП “Дороги України” — відхилив, оскільки підприємство не надало забезпечення тендерної пропозиції.

Відтак переможцем визнали ТОВ “ПМК-88” (м. Долина), яке запропонувало виконати ремонт за 101,14 мільйона гривень.

Планується, що ремонт завершиться до кінця 2020 року.

Зазначимо, що жителі Калуського та Рожнятівського районів неодноразово перекривали рух транспорту з вимогою відремонтувати дорогу “Калуш — Осмолода”. Перевізники відмовлялися здійснювати пасажирські перевезення через поганий стан дорожного покриття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...