Мед Атлант

Калуський пологовий, де на COVID-2019 хворіли медики, відновить роботу

 Калуський пологовий відновить роботу до Дня матері. Так вирішила сьогодні медична рада Калуської ЦРЛ, проаналізувавши ситуацію щодо захворюваності медперсоналу на COVID-2019.

Керівник Калуської ЦРЛ Іван Красійчук раніше повідомив, що вже найближчим часом пологовий відновить свою роботу, інформують “Вікна”. 

За попередніми даними, Калуський пологовий будинок відкриють цього тижня.

Іван Красійчук зазначив, що пологовий має всі належні умови для породіль і приймає мешканок не тільки Калущини, але й інших районів.

Про те, що пологовий відкриють 8 травня, в соцмережі повідомила заступник міського голови Наталія Табачук:

“З приємністю повідомляю, що сьогодні медична рада Калуської ЦРЛ, проаналізувавши ситуацію щодо захворюваності медперсоналу на COVID-2019, прийняла дуже очікуване рішення: напередодні Дня Матері відновити роботу пологового відділення з 9.00 години 8 травня 2020 року! Чекаємо на вас, дорогі наші жінки, майбутні матусі, в Калуській ЦРЛ! І будьте всі здорові!”.

15 квітня Калуський пологовий будинок закрили на карантин, через що вагітні були змушені народжувати в Івано-Франківську.

Пологовий будинок закрили у зв’язку з тим, що коронавірус було підтверджено в 14 медиків. Серед хворих були 3 акушери-гінекологи, 1 анестезіолог і 10 медсестер. Хворих вагітних, роділь та породіль у закладі не було. Вагітних з Калуша та району спрямовували в перинальні центри Івано-Франківська.

Читайте також: У Франківську в пологому в породіллі ПРЛ-тест виявив коронавірус.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...