Мед Атлант

Як працюють територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківщини

До 22 травня режим роботи та порядок обслуговування громадян у структурних і територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини буде таким же, як і в попередні періоди дії карантинних заходів.

У кожному територіальному підрозділі міграційної здійснюється обслуговування суб’єктів звернення з вівторка до суботи з 9 до 15 години (обідня перерва – 13:00-13:45 години).

Апарат УДМС в області надає адміністративні послуги з понеділка до п’ятниці з 9 до 15 години (обідня перерва – 13:00-13:45 години).

Оформлення і видача паспорта громадянина України, вклеювання у паспорт-книжечку фото при досягненні 25- або 45-річного віку здійснюється без жодних обмежень.

Тим людям, кому життєво необхідні послуги міграційної служби і ситуація потребуватиме візиту до наших підрозділів, така можливість буде забезпечена і питання вирішуватиметься в інтересах громадян. При цьому наголошують, що в умовах, які склалися, оформлення закордонного паспорта не є нагальною потребою для переважної більшості людей.

Працюють телефони «гарячої лінії» УДМС (0342) 53-44- 55 та (0342) 55-31-12), завдяки чому фахівці міграційної служби зможуть надати відповідні консультації, зробити необхідні роз’яснення чи дати пораду.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...