Мед Атлант

Калушанину, який порізав товариша під час п’янки, дали 5 років тюрми

25 травня Рожнятівський районний суд виніс вирок чоловіку, який порізав товариша під час п’янки.

Інцидент трапився у ніч з 26 на 27 січня 2019 року.

Як зазначається у матеріалах справи, потерпілий та овинувачений пиячили у квартирі останнього.  Раптово між ними виник словесний конфлікт, який переріс у шарпанину та фізичну боротьбу.

Під час конфлікту підсудний вибіг на кухню,  повернувся звідти з ножем та накинувся з ним на потерпілого.  Він вдарив його два рази номеж у грудну клітку.

В результаті цього потерпілий отримав непроникаючу колото-різану рану грудної  та проникаючу колото-різану рану грудної клітки справа з правобічним гемопневмотораксом, підшкірною емфіземою справа. Через останню травму потерпілого довелося оперувати.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину визнав та пояснив, що не мав наміру наносити потерпілому ножові поранення, він хотів останнього просто налякати. Чому раптово наніс ножем два удари в спину –  не пам`ятає. У вчиненому щиро розкаявся та просив його суворо не карати.

У судовому засіданні потерпілий пояснив, що з своїм кривдником товаришував близько п`яти років. Вони навчалися в одній школі та жили в одному районі.

Також суд опитав ряд свідків.

Суд визнав чоловікавинуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст.121КК України та призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років.

Читайте також: У Калуші чоловік згвалтував та обікрав дитину, яка поверталася додому зі школи.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...