Мед Атлант

На Богородчанщині помер головний архітектор району Роман Глушкевич

На 61 році життя помер Глушкевич Роман Йосипович – колишній начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор Богородчанського району.

Сумну звістку повідомили у Богородчанській РДА.

Богородчанська районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті родині та близьким покійного Глушкевича Романа Йосиповича, колишнього начальника відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації. Обірвалося життя професіонала, шанованого колеги і просто хорошої, чуйної людини. Його професійний шлях – це приклад відданості та гідності, любові до професії та рідної землі. У цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини.

За життя Роман Глушкевич працював старшим інженером Богородчанської районної архітектури, з 1992-1996 роки був головним архітектором Богородчанського району, з 1996 по 2006 працював начальником відділу містобудування та архітектури.

З 2006 по 2008 – Заступник начальника управління будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації.

З 2008 до 2013 – Начальник відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації, головний архітектор Богородчанського району.

З 2013 по 2015 – Головний архітектор-заступник директора Івано-Франківської філії Державне підприємство Український державний науково-дослідний інститут проектування міст “Діпромісто” імені Ю.М.Білоконя.

З 2015 по теперішній час був заступником директора-головним архітектором Івано-Франківської філії Державне підприємство Український державний науково-дослідний інститут проектування міст “Діпромісто” імені Ю.М.Білоконя.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...