Мед Атлант

Поліція розслідує підпали магазинів в Надвірній та Богородчанах. ФОТО

За фактом пожежі у трьох магазинах в Надвірній та одному магазині у Богородчанах слідчі розпочали кримінальні провадження, в рамках яких з’ясують всі обставини події. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення зловмисників і притягнення їх до відповідальності.

У ніч на п’ятницю, 29 травня, о 03:59 на лінію «102» надійшло повідомлення від рятувальників, що на двох вулицях Надвірної горять вхідні двері до трьох магазинів, які займаються продажем товарів краси та здоров’я, а також одягу. Вогнем пошкоджено вікна, фасад й інших магазинів, що розташовані поряд. До богородчанських поліцейських повідомлення про пожежу надійшло о 08:06. Там горіли також вхідні двері і фасад до торгового центру, на місце події рятувальники не виїздили. Пожежу виявили працівники, які прийшли на роботу. У всіх випадках люди не постраждали.

Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи на встановлення особи зловмисників і їх місця перебування. В ході досудового розслідування правоохоронці з’ясують всі обставини події для об’єктивного розгляду справи. Поліцейські розшукують можливих свідків події і встановлюють наявність камер відеоспостереження. Призначено ряд криміналістичних та біологічних експертиз.

За цими фактами слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна, шляхом підпалу. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Читайте також: У ДСНС повідомили деталі пожежі на Тисмениччині, де врятували чоловіка. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...