Мед Атлант

З Івано-Франківської області в армію буде направлено 500 призовників

Сьогодні, 2 червня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Василя Івасика відбулося перше засідання обласної призовної комісії.

На нараді обговорили організаційні питання весняного призову 2020 року на строкову військову службу.

Упродовж березня військкоматами, органами влади та місцевого самоврядування, проводились підготовчі заходи, пов’язані з попереднім медичним оглядом, обстеженням, лікуванням та вивченням призовників, які були перервані впровадженням карантину.

Голова комісії зауважив, що плани призову на строкову військову службу областю завжди виконувались та наголосив, що призовники не будуть залучатися до виконання завдань в зоні проведення ООС.

Призовні комісії всіх рівнів працюватимуть з 1 червня по 31 липня 2020 року. Відправки команд молодого поповнення розпочнуться з 17 червня 2020 року.

З Івано-Франківської області для проходження строкової військової служби весною 2020 року буде направлено 500 призовників, з них:

у Збройні сили України – 285 чол.;

у інші військові формування України – 215 чол., в тому числі:

– Національну гвардію України – 165 чол.;

– Державну прикордонну службу України – 30 чол.;

– Державну спеціальну службу транспорту –20 чол.

Призовники, призвані з області під час весняного 2020 року призову, будуть направленні для здобуття військової спеціальності на 2-3 місяці в навчальні центри на території Дніпропетровської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Херсонської та Чернігівської областей, після чого будуть розподілені у військові частини для подальшого проходження військової служби.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...