Мед Атлант

За добу на дорогах Івано-Франківщини виявили 19 нетверезих водіїв

Минулої доби поліцейські Прикарпаття виявили 19 нетверезих водіїв, які керували транспортними засобами. Такими діями водії-порушники наражали себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Працівники груп реагування патрульної поліції Івано-Франківщини задокументували чотирнадцять випадків керування транспортними засобами в стані сп’яніння. Ще п’ятьох нетверезих водіїв виявили працівники управління патрульної поліції, інформує пресслужба обласної поліції.

За керування транспортним засобом у нетверезому стані на водіїв складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до водіїв не сідати за кермо у стані сп’яніння і не зловживати спиртними напоями, бо через це виникають конфлікти, які інколи призводять до непоправних наслідки.

Алкоголь погіршує здатність діяти в дорожньому русі, послаблює здатність оцінки ситуації, в результаті чого зростає ризик аварії. Типові аварії для нетверезих водіїв – це виїзд на зустрічну смугу і лобове зіткнення. Наслідки таких ДТП завжди можуть бути летальними, нагадують у поліції. Тож будьте відповідальними та дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

Читайте також: Поліцейського, який під наркотиками збив пенсіонерку в Городенці, звільнили.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...