Мед Атлант

В селі Черніїв влаштовують верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону

На виконання національної програми «Велике будівництво» триває поточний середній ремонт дороги Т-09-06 Івано -Франківськ – Надвірна.

У межах міста Івано-Франківська, на підході до мосту через річку Бистриця Надвірнянська в с. Черніїв, км 0+300, підрядне підприємство ТОВ «ПБС» провело зміцнення основи дорожнього одягу методом холодного ресайклінгу та влаштування вирівнюючого шару крупнозернистого асафальтобетону. А на проїзній частину мосту нанесено геотекстильну армувальну решітку. Далі влаштовано верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону.

Роботи тривали цілодобово, з перервами в години найбільш інтенсивного руху транспорту. Весь технологічний процес – – відповідно до проектно-кошторисної документації та під постійним контролем замовника – Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області послідовно відновлює дороги державного значення Івано-Франківської області. Варто пригадати, якими вони були 5 років тому – а/д Н-10 Стрий – Мамалига, в напрямку Коломиї, Снятина, Чернівців. Через кількох років після ремонту дорожнє полотно в доброму стані. Так само відновили а/д Н-10 у напрямку Стрия. Послідовно, кілометр за кілометром, і в цьому напрямку вималювалася добротна дорога.

Тепер на цій дорозі триває капітальний ремонт мосту в с. Боднарів, який також понад 10 років стояв недобудованим, через відсутність фінансування.

Далі поступово приступили до ремонту доріг Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, Р-20 Снятин – Тязів, ремонтуємо територіальні дороги, зокрема Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна. В 2017 році влаштували вирівнюючий шар асфальтобетону, крім Назавизова, бо там треба було оновити водовідведення. Ось, і цю проблему цього року вирішили. На всій протяжності дороги буде ЩМА.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...