Мед Атлант

Закарпаття “закривають” на карантин

Через значне збільшення кількості нових випадків COVID-19 на Закарпатті знову закривають дитсадки та припиняють міжобласне сполучення. На одному із в’їздів в область по трасі Київ-Чоп встановлюють блок-пост.

Про це голова Закарпатської ОДА Олексій Петров повідомив у Facebook.

Щойно завершилося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Останніми днями в області фіксують антирекорди виявлених хворих на COVID-19. Кількість нових випадків СОVID-19 за останні 7 днів на 100 тисяч населення становить 32.07, при заявленому показнику, який необхідний для послаблення карантину, не більше 12 осіб на 100 тисяч населення. Відтак, комісія ТЕБ та НС вирішила заборонити на всій території області до покращення епідемічної ситуації та прийняття окремого рішення діяльність дитсадків, міжобласні перевезення, – йдеться в повідомленні.

Рішенням комісії заборонили також весілля та поминки за участі понад 10 осіб у приміщеннях. Знову будуть закриті басейни, фітнес-центри та розважальні заклади.

Також прийняли рішення відновити роботу контрольно-пропускного пункту на Абранському перевалі (автодорога М-06 Київ-Чоп) із проведенням температурного скринінгу тих, хто в’їжджає на територію області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...