Мед Атлант

На Яремчанщині відкрили кримінальне провадження на чоловіка, який незаконно перевозив металобрухт

З початку 2020 року поліцейські Івано-Франківщини проводять оперативно-профілактичні заходи на території області. Зокрема 20 червня їх провели у населених пунктах, які відносяться до Яремчанської міської ради.

Комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання спрямоване як на розкриття злочинів, так і на їх запобігання, щоб зробити Яремчанщину більш безпечнішою. Йдеться про крадіжки та незаконний обіг наркотичних засобів, запобігання незаконному обігу зброї та забезпечення безпеки дорожнього руху. Втім поліцейські зосередили увагу й на профілактиці та попередженні правопорушень серед неповнолітніх.

До складу піших та мобільних нарядів залучено 25 поліцейських Управління превентивної діяльності обласної поліції, роти поліції особливого призначення і працівників Яремчанського відділення поліції.

За результатами проведеного відпрацювання перевірено адміннаглядних і раніше судимих осіб. Також проведено профілактичні бесіди з чотирнадцятьма особами, перевірено вісім власників зброї і виявлено один факт незаконного перевезення металобрухту.

Щодо останнього випадку, то о 16:45 зупинено автомобіль марки «Москвич 412» з причепом, який незаконно перевозив металобрухт – без відповідної ліцензії. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 ККУ. Крім того, складено 40 адміністративних протоколів.

Правоохоронці звертаються до громадськості, щоб сприяти у розкритті злочинів та не допускати їх скоєння.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...