Мед Атлант

Шмигаль дав невідкладне доручення для ліквідації наслідків негоди на Прикарпатті

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив розробити комплекс невідкладних заходів для ліквідації наслідків негоди в західних областях України.

Про це повідомляє Урядовий портал, з посиланням на Шмигаля.

Питання подолання наслідків негоди в західних областях України буде розглянуто на позачерговому засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 25 червня.

В рамках підготовки до проведення засідання Шмигаль доручив Міністру екології та природних ресурсів Роману Абрамовському, голові Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколі Чечоткіну, головам обласних державних адміністрацій та іншим відповідальним особам підготувати пропозиції щодо вжиття невідкладних заходів для подолання наслідків негоди на території західних областей України.

 

Комісія розгляне питання про надання допомоги постраждалим районам. Також, очікується підняття рівня води на Дністрі. Ми маємо заздалегідь підготуватись до можливих наслідків, – зазначив Шмигаль.

За інформацією ДСНС, інтенсивні опади в останні дні призвели до ускладнення паводкової обстановки у Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській областях. Найбільш складна ситуація спостерігається на території 12 районів Івано-Франківської області, у Вижницькому та Путильському районах Чернівецької області та у Стрийському районі Львівської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...