Мед Атлант

У Збройних силах – 21 новий випадок COVID-19

Загалом у ЗСУ на коронавірус хворіє 179 осіб.

Про це повідомляє УП з посиланням на Facebook командування Медичних сил Збройних Сил України.

Всього за час пандемії одужало – 310 осіб, летальних випадків – 5. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 669 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 130 осіб.

За минулу добу зареєстровано 21 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них на лікуванні у закладах охорони здоров’я перебуває 14 осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 1 військовослужбовець, ізолятор військової частини Львівської області – 5 військовослужбовців та ізолятор військової частини Київської області – 8 військовослужбовців). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 5 осіб військових частин Київської області (4 військовослужбовця та 1 працівник ЗСУ). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання”.

 Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...