Мед Атлант

Кошти постраждалим від повені прикарпатцям перерахують до кінця наступного тижня

До кінця наступного тижня на рахунках людей, які постраждали від стихії, мають бути кошти, виділені Урядом.

Про це повідомили у пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

На цьому сьогодні, 3 липня, під час онлайн-наради із головами райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, міськими головами міст обласного значення, наголосив голова ОДА Віталій Федорів.

Зазначалося, що увага до постраждалого населення – першочергове завдання, яке ставить Президент та Уряд перед органами влади на місцях.

«Поставлено завдання переді мною, як головою ОДА, – організувати роботу щодо оперативних виплат коштів людям, які постраждали від стихії у червні. Доручаю відповідним службам невідкладно організувати роботу щодо оцінки завданих збитків. Маємо оперативно відшкодувати збитки, завдані стихією населенню нашої області», – наголосив Віталій Федорів.

Зверніть увагу: Уряд перерахував кошти для виплати постраждалим від повені прикарпатцям: хто та скільки отримає.

Довідково

2 липня КМУ прийняв розпорядження № 811-р «Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла у червні 2020 року», яким визначено суми та механізми ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка мала місце на Заході України у червні поточного року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...