Мед Атлант

Поліція на Прикарпатті відзначила 5 річницю з дня створення

Сьогодні, 4 липня, в Україні відзначають День поліції.

Напередодні 4 липня привітати правоохоронців Івано-Франківщини прийшли представники влади, судових структур та громадськість. Урочисті заходи з нагоди п’ятої річниці Національної поліції України відбулися в Головному управлінні Нацполіції в області з дотриманням усіх карантинних вимог, повідомляє пресслужба обласної полції.

Розпочалися заходи з Гімну України та вшанування пам’яті загиблих правоохоронців як на сході країни, так і на території області під час несення служби.

Хочу привітати зі святом кожного поліцейського Івано-Франківщини, ветеранів і пенсіонерів, які присвятили десятки років свого життя девізу «служити і захищати». Можу впевнено сказати, що Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області – це злагоджений і чітко діючий колектив. Потрібно пам’ятати, що на нас покладена велика відповідальність – гідно нести звання поліцейського! – сказав очільник поліції області Володимир Голубош. 

Під час урочистостей поліцейських Івано-Франківщини відзначено грамотами і подяками від Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради, а також Івано-Франківської міської ради.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...