Мед Атлант

Внаслідок злив на Прикарпатті зафіксували нові паводки

У ніч на четверте липня у двох районах Прикарпаття пройшли паводки. Вода пошкодила дороги на Косівщині та Коломийщині, а з селом Акрешори Косівського району немає сполучення.

Внаслідок сильних локальних злив піднялися рівні води у місцевих потічках. Про це повідомили в управлінні цивільного захисту населення ОДА, передає “Суспільне”.

У Яблунівській ОТГ Косівського району зсунулося 10 метрів укріплення дорожнього полотна автодороги місцевого значення “Нижній Березів – Акрешори”. Через це немає транспортного сполучення із селом Акрешори, у якому проживає близько 840 людей, і присілком Бані села Текуча, у якому проживає 150 людей.

У селі Текуча Косівського району негода пошкодила 3,2 км ділянок місцевих шутрових доріг, ускладнено проїзд до присілків Аршиця, Сухий Потік, Гнилиця, Акрин, Центр, Болобан, у яких проживає близько 150 людей. До цих присілків можна дістатися тільки транспортом підвищеної прохідності. Над відновлювальними роботами працюють 20 місцевих жителів.

У селі Вижній Березів Косівського району відбулися зсуви ґрунту на п’яти ділянках місцевих автомобільних доріг і пошкоджено три водопропускні труби. Проїхати дорогою до села можна.

У селі Рунгури Печеніжинської ОТГ Коломийського району негода зруйнувала 150 метрів шутрової автомобільної дороги вулиці Прикарпатська. Без транспортного сполучення знаходяться жителі 30-ти дворогосподарств, у яких живе близько 90 людей. Знищеною дорогою може їхати тільки транспорт підвищеної прохідності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...