Мед Атлант

У Ланчині після повені розпочали ремонт центральної вулиці

У селищі Ланчин Надвірнянського приступили до ремонту центральної вулиці. Двома екскаваторами вони розпочали демонтаж бордюрів й тротуарів.

За інформацією Ланчинської ОТГ, ремонт – результат візиту Президента Володимира Зеленського до постраждалого від повені селища. Під час перебування на Прикарпатті 25 червня Глава держави особисто пересвідчився, якої руйнівної шкоди завдала стихія.

За ініціативою керівництва групи компанії «Onur» в Україні відбулася зустріч із Офісом Президента. На ній запропоновано допомогу із ліквідації наслідків паводку, зокрема, провести низку ремонтних робіт у Ланчині. На цьому етапі передбачено капітальний ремонт дорожнього покриття автошляху Делятин – Раківчик у межах селища орієнтовно 3,5 км. Маємо оновити дощову каналізацію, тротуари, дорожнє освітлення, щоб поліпшити безпеку руху, – йдеться у повідомленні.

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – дочірнє підприємство турецького акціонерного товариства «Онур Тааххют», яке займається у нашій країні будівництвом та ремонтом доріг і трамвайних колій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...