Мед Атлант

На Закарпатті річки вийшли з берегів та знову підтопили села

На Закарпатті значні опади призвели до підтоплень в окремих населених пунктах в гірських районах – вода розлилася на проїзну частину, зруйновані мостки та берегоукріплення.

Про це повідомляють в управлінні ДСНС в Закарпатській області.

27 липня близько 13:00 внаслідок проходження короткочасних злив відбулося різке підняття рівнів води в гірських потічках та річках. Як наслідок, в області підтоплено ряд населених пунктів, зруйновані містки та берегоукріплення. На Воловеччині та Міжгірщині ускладнено проїзд, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у селі Скотарське Воловецького району річкою Веча знищено 1 та пошкоджено 3 містки, підтоплене одне дворогосподарство. Також через вилив води ускладнено транспортне сполучення із 36 дворогосподарствами. Пошкоджено близько 30 м берегоукріплення та близько 20 м ґрунтової дороги.

У с. Верхній Студений Міжгірського району місцевий потічок розлився на автомобільну дорогу, підтоплено 3 дворогосподарства. У с. Розтока спостерігається розлив місцевого потічка на центральній вулиці протяжністю близько одного кілометра ускладнено під’їзд автомобілів до 10 дворогосподарств.

На разі робота над ліквідацією наслідків негоди триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...