Мед Атлант

У Франківську поліцейські охорони затримали львів’янина, який проник до будинку

За скоєння такого злочину чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Сьогодні, 31 липня, близько 3 години ночі на пульт централізованого спостереження поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» з приватного будинку, що розташований по вулиці Федьковича у Івано-Франківську. Чергова пульта негайно передала повідомлення найближчому наряду групи затримання Управління поліції охорони в Івано-Франківській області, інформує пресслужба обласної поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці обстежили прилеглу територію будинку, де почули шум з тильної сторони будівлі та побачили особу, яка намагалася тікати з двору. Чоловіка було затримано.

Як з’ясували правоохоронці, 30-річний мешканець Львівської області зламав пластикове вікно, яке було привідчинена та намагався проникнути до помешкання з метою наживи. На місце події поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського відділу поліції для встановлення деталей злочину.

Затриманому інкримінується ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Читайте також: Обганяв і виїхав на зустрічну: подробиці смертельної аварії на Калущині. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...