Мед Атлант

Що почитати: ТОП-5 книг про бізнес, фінанси та успіх

Чи існує людина, яка не мріє стати багатою, успішною та впливовою? Як показує практика, дуже малий відсоток людей спроможна досягти своїй цілей і влаштувати життя за власним бажанням.

Але на прикладі цієї меншості, на прикладі відомих та успішних бізнесменів, рекомендуємо вам  5 топових на сьогодні книг про бізнес, мотивацію, фінанси та успіх.

“Як стати  багатим

Автор: Дональд Трамп

Для того щоб досягти своїх мрій, потрібні гроші. Але і не потрібно думати про фінанси як про щось головне, без чого існування не можливе.Теперішній президент США розповідає про те, як заробляти гроші і при цьому не акцентувати свою основну увагу саме на них.

 

“Найбагатший чоловік у Вавилоні

Автор: Джорж Семюель Клейсон

Одна з найвідоміших книг про фінанси. Ще давні вавилонці знали, як заробляти гроші та примножувати їх. Свого часу вони перетворили своє місто у найбагатше у світі. В книзі просто й доступно описано все про закони грошей.

 

“Стратегії геніїв

Автори: Девід Б. Йоффі, Майкл А. Кусумано

В книзі описані стратегії, які допомогли Біллу Ґейтсу, Енді Ґроуву і Стіву Джобсу стати акулами бізнесу. Автори проаналізували діяльність та ходи цих відомих бізнесменів. Як діяти в різних ситуаціях, що категорично не можна робити, чим бажано не ризикувати і як створити успішний бізнес – в “Стратегії геніїв”.

 

“Думай і багатій

Автор: Наполеон Гілл

Протягом двадцяти років автор бестселеру вивчав поведінку відомих та успішних людей. На основі свого дослідження та спостережень він зумів створити загальну формулу досягнення успіху.  Про це розповідає автор у своїй книзі, а також показує, як сила думки впливає на наше життя.

 

“48 законів влади

Автор: Роберт Грін

Як долати перешкоди, як діяти в різних ситуаціях, що допоможе досягти успіху і як повернути життя так, щоб не ви підлаштовувались, а підлаштовувались під вас. Про це автор розповідає коротко, чітко і ясно у сорока восьми законів влади.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...