Мед Атлант

На Косівщині привітали випускників, які набрали найвищі бали за ЗНО

Голова райдержадміністрації Петро Іванишин спільно з головою районної ради Павлом Ванджураком вручили грамоти, подарунки та грошові премії шістьом найкращим Косівським випускникам, які отримали найвищі бали за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з базових дисциплін.

Шановні батьки, дорогі випускники – це велика честь для нас у цьому залі вітати вас таких гарних, успішних, розумних, талановитих молодих людей. Хочу подякувати вам за сумлінну працю, яку ви щодня вкладали у навчання. Ми всі знаємо, що наполегливість і старання приносять хороший результат і ми це бачимо по ваших результатах на ЗНО. Бажаю вам досягти поставлених цілей, а найосновніше – мріяти, бо саме ви, випускники, – гордість не лише своїх батьків і Косівщини, ви гордість цілої України. Переконаний, що вам відкриті двері до будь-якого навчального закладу України, – зазначив Петро Іванишин.

Додатково повідомляємо, що найвищі бали на ЗНО у 2020 році серед випускників закладів загальної середньої освіти Косівського району здобула учениця Косівського ліцею №1 ім. Я. Мудрого Стренчак Соломія Ігорівна, яка з англійської мови набрала – 200 балів, з історії України – 199 балів, з української мови і літератури – 197 балів.

Також хороші результати оцінювання отримали випускники інших навчальних закладів загальної середньої освіти району. Так, учениця Косівського ліцею №1 ім. Я. Мудрого Соколюк Богдана Ярославівна з історії України набрала – 200 балів, учениця Старокутського ліцею Лащук Анна Михайлівна з української мови і літератури набрала – 197 балів, а з історії України – 195 балів, учениця Старокосівського ліцею Скоропанюк Іванна Петрівна з української мови і літератури набрала – 196 балів, учень Косівського ліцею ім. І. Пелипейка Грималюк Іван Іванович з географії набрав – 195,5 балів, учень Косівського ліцею ім. І. Пелипейка Тинкалюк Василь Васильович з української мови і літератури набрав – 195 балів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...