Мед Атлант

П’ятеро гравців ФК “Калуш” перейшли до галицьких “Карпат”

Напередодні нового сезону розташування калуського клубу покинули відразу шестеро гравців.

МФК “Прикарпаття” оголосило про перші кадрові зміни: Остап Вульчин та Орест Януш залишають команду, тоді як Василь ДербахЮрій Шпирка та Святослав Лаврук відправляться в оренду. Натомість, контракт з клубом уклали Роман Сердюк (“Прикарпаття” U-19), Сергій Мелінишин (“Каганат” Киргизстан) та Андрій Кохман (ФК “Калуш”), інформує sport.if.ua.

Одразу п’ятеро виконавців “Калуша” увійшли до оновленої заявки галицьких “Карпат”: Ігор Поручинський, Олег Матушевський, Владислав Танчин, Роман Лебедь та Володимир Заваляк. Окрім того, до Галича перебрались ще кілька молодих виконавців з молодіжок “Карпат” та “Львова”.

20-річний Олександр Романчук визначився з новим місцем роботи. Відтепер талановитий футболіст виступатиме у складі ПФК “Львів”, кольори якого захищав в період з 2016-го по 2018-й роки.

Підтвердилась інформація і щодо досвідченого захисника Віталія Федоріва, який уклав річний контракт з новачком Другої ліги харківським “Металом”.

Поповнилась когорта наших футболісток-професіоналок: 16-річна голкіперка Катерина Боклач у новому сезоні захищатиме кольори володимирського “Ладомира”.

За інформацією видання, захисник “Волині” Ярослав Конкольняк отримав статус вільного агента і наразі перебуває в розташуванні івано-франківського “Прикарпаття”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...