Мед Атлант

Від коронавірусу померли ще троє калушан

Станом на 8 вересня, за інформацією офіційного сайту Калуської міської ради, від коронавірусу на Калущині померло вже 33 людей.

Одна смерть додалася за добу 6 вересня, ще дві — 7 вересня. Усі троє померлих — чоловіки, жителі міста Калуша.

Так, як повідомила виданню “Вікна” медичний директор Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш, 6 вересня лікарня отримала позитивний результат ПЛР-тесту пацієнта, 1953 року народження, який помер ще 31 серпня. Його було госпіталізовано 25 серпня. А 7 вересня лікарня отримала позитивні результати ПЛР-тестів ще двох калушан, які померли раніше. Один з них — чоловік, 1956 року народження, був госпіталізований 29 серпня і цього ж дня помер. Другий — чоловік, 1951 року народження, був госпіталізований 27 серпня і помер 4 вересня. Це перша на Калущині підтверджена смерть від COVID-19 у вересні.

З 33-ох померлих від коронавірусу на Калущині, 22 — чоловіків і 11 — жінок. 22 померлих — мешканці міста Калуша, 11 — із сіл Калуського району.

Усі померлі від коронавірусу на Калущині — віком від 40 років. Троє осіб — віком 40-50 років, десятеро — 50-60 років, дев’ятеро — 60-70 років і одинадцять — віком понад 70 років.

Семеро хворих померли в квітні, один — у травні, двоє — в червні, п’ятеро — в липні, 17 — у серпні й один — у вересні.

Читайте також: Марцінків каже, що інформація про заповнену реанімацію в ЦМКЛ – неправда.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...