Мед Атлант

Чим відрізняється домашній мезороллер від професійної процедури?

Ви напевно бачили в модних журналах популярний девайс для догляду за шкірою — мезороллер. Як правило, після 1-2 застосувань покупка ховається в дальню шухляду, а володарка приладу поспішно записується до лікаря-косметолога на позачерговий сеанс мезотерапії https://oxford-med.com.ua/services/cosmetology/mesoterapia/. У чому відмінність домашніх і професійних мезопроцедур?

Якість препаратів

Спосіб мікроін’єкцій препаратів під шкіру застосовується не тільки в косметології. Мезотерапія:

лікує алопецію, акне і вугровий висип;

знімає м’язові болі;

відновлює тканини шкіри після операцій, пологів і травм.

Для сеансів мезотерапії в клініці застосовуються професійні препарати, що пройшли міжнародні клінічні випробування. Виробництво, перевезення та зберігання препаратів на всіх етапах жорстко контролюються.

В якості філерів виступають коктейлі на основі гіалуронової кислоти з мікроелементами, вітамінами, мінералами, ферментами, протизапальними препаратами, ліполітиками, фосфоліпідами, амінокислотами. Такі препарати не надходять у вільний продаж і доступні виключно сертифікованим клінікам і лікарям-косметологам. У домашніх умовах зазвичай застосовуються сироватки і гелі з мас-маркету, якість яких не контролюється.

Залежно від типу шкіри, проблеми, схильності до алергічних реакцій, лікар:

вибирає максимально ефективні філери;

визначає способи, швидкість і глибину введення препарату;

розраховує кількість сеансів;

контролює ефективність процедури.

Безпека

У клініці “Оксфорд Медікал” сеанс мезотерапії проходить виключно в стерильних умовах для будь-якого методу введення препарату: голки, канюлі, інжектори, мезороллери, апаратні методики. Справа в тому, що мезотерапія так чи інакше порушує цілісність шкіри:

нетравматичні мезоігли і канюлі проколюють шкіру на 1-13 мм;

професійний мезороллер з глибиною проникнення від 0,5 мм проколює шкіру «до кривавої роси».

В умовах стерильних кабінету, інструментарію, витратних матеріалів ризик інфікування зведений до мінімуму.

Технологія

Мезороллери з мас-маркету мають глибину голки 0,2-0,3 мм. Цього недостатньо для якісного проникнення препарату в епідерміс. Синтез колагену, боротьба з рубцями і стриями, пігментними плямами і зниженим тонусом шкіри відбувається на глибині 0,5 мм і глибше.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...