Мед Атлант

Прикарпатські енергетики вперше провели для дітей урок з електробезпеки

Волонтери АТ «Прикарпаттяобленерго» на замовлення «Київської Малої академії наук учнівської молоді»  розробили та провели інклюзивний он-лайн урок з електробезпеки для підопічних БФ «З теплом у серці» та соціального проекту «Особливі».  У доступній формі дітям розказали про користь та небезпеку електричного струму.

Вже 9 років у компанії діє Програма з популяризації дитячої електробезпеки,  – розповідає автор уроку Ольга Тишко. – У проекті задіяні працівники компанії, які на волонтерських засадах щороку відвідують школи області, де проводять уроки з електробезпеки, у доступній ігровій формі розказують школярам про властивості струму, його користь і небезпеку.

На жаль, цього року через коронавірус ми не маємо змоги проводити уроки в освітніх закладах. Саме ця причина і дала поштовх до викладу корисної інформації про струм в іншій формі, через он-лайн урок».

Урок проходив на платформі Zoom. Протягом 30 хвилин дітям у цікавій формі розказали що таке електроенергія і звідки вона береться, які види електроенергії є, як благо цивілізації потрапляє в наші оселі та найголовніше – чим небезпечний струм і яких правил варто дотримуватися, щоб не наражати себе на небезпеку.

Для енергетиків це своєрідна проба пера, адже подача інформації про електробезпеку через он-лайн урок було зроблено вперше. Однак, прикарпатські енергетики готові поширити цю практику і для учнів Івано-Франківська та області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...