Мед Атлант

На Калущині запрацювала чергова поліцейська станція

В селищі міського типу Войнилів, що на Калущині, відкрили поліцейську станцію. Це вже тринадцята станція, яка запрацювала на Прикарпатті.

Створення та відкриття поліцейської станції стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції Івано-Франківщини та представників селищної ради. Урочисто відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, заступник начальника обласної поліції Остап Білейчук, керівник Калуського відділу поліції та представники селищної ради смт. Войнилів. Прийшли на відкриття й місцеві мешканці, інформує пресслужба обласної поліції.
У станції, яка розмістилася у приміщенні селищної ради, працюватимуть один дільничний офіцер поліції та один наряд працівників сектору реагування патрульної поліції.
«Поліцейські станції створені для того, щоб прикарпатці відчували себе максимально комфортно і безпечно. Тепер поліцейські оперативніше реагуватимуть на виклики мешканців смт. Войнилів та наближених сіл, адже знаходяться зовсім поруч. Висловлюю подяку громаді за підтримку та вдячний за співпрацю», — зазначив Володимир Голубош.
Відтепер мешканцям Войнилівської селищної ради, Перевозецької, Луківської, Сівко-Войнилівської і Томашівської сільських рад не потрібно буде їхати в райцентр чи у відділення поліції зі своїми проблемами. Адже тепер вони звертатимуться до поліцейського на місці.
Також і поліцейські матимуть змогу швидше реагувати на правопорушення у населеному пункті.
Станція обладнана комп’ютерною технікою і камерами відеоспостереження. Відтак, дільничний зможе спостерігати за тим, що відбувається у населеному пункті. Також у приміщенні створені комфортні умови для спілкування громадян з дільничним, а також розміщені інформаційні стенди для мешканців.
Відкриття таких поліцейських станцій – це крок до зміни системи взаємовідносин між населенням та поліцією. Таким чином поліція географічно ближча до людей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...