Мед Атлант

Прикарпатських рятувальників привітали з Днем захисника України

З нагоди відзначення Дня захисника України в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в області відбулися урочисті заходи.

Привітати рятувальників прийшов голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів.

Завдяки професіоналізму сильних духом та сміливих рятувальників, які цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом, громадяни Івано-Франківщини почуваються безпечно і спокійно, – зазначив у вітальному слові Віталій Федорів. – Наші рятувальники з честю захищають національні багатства країни, життя людей від вогню та стихій. Вони завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Саме тому, з нагоди Дня захисника України, хочеться висловити найщиріші слова вдячності усім захисникам, а також тим, хто цьогоріч ліквідовував наслідки червневої стихії на Прикарпатті та пожежі на Луганщині.
Під час заходу рятувальників, які проявили себе під час несення служби, за особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання службових обов’язків і з нагоди Дня захисника України нагороджено медалями та обласними відзнаками, а також грамотами Кабінету міністрів України, обласної державної адміністрації та обласної ради.
Посадовець також ознайомився із новими проектами, які розроблені працівниками управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України в області щодо ліквідації наслідків лісових пожеж.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...