Мед Атлант

У Франківську на базі військової частини відбулися пожежно-тактичні навчання.ФОТО

Нещодавно на базі військової частини А1349 Збройних сил України, що знаходиться в Івано-Франківську, спільні пожежно-тактичні навчання.

Метою даного відпрацювання було перевірити план взаємодії пожежних підрозділів військової частини А1349 ЗСУ та оповіщення військової частини 1241 Західного ОТО Національної гвардії України.
В ході теоретичного навчання було проведено лекції з приводу використання техніки, прокладання магістралей, забору води.
На даних навчаннях було задіяно 6 військовослужбовців позаштатної пожежної команди військової частини 1241 Західного ОТО НГУ під керівництвом начальника служби пожежної безпеки лейтенанта Михайла Верищака, яким за 8 хвилин вдалося виконати план навчань, прибути на місце пожежі, прокласти магістральну лінію та подати стволи на гасіння умовної пожежі, в результаті чого особовий склад із поставленим завданням справився, що в реальних умовах могло б запобігти пожежі.
За результатами спільних навчань, керівник пожежно-тактичного навчання виділив злагоджену роботу пожежної команди та висловив подяку за спільну роботу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...