Мед Атлант

В Івано-Франківську нагородили військових і волонтерів. ФОТОРЕПОРТАЖ

18 жовтня 2020р у Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери
нагородили військових та волонтерів. Захід був приурочений до свята Покрови, Дня захисника України, Дня Козацтва та Дня створення УПА .

Організатори: Спілка учасників АТО “Легіон Галичина”, Громадська організація “Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих у зоні АТО” та Всеукраїнська Громадська Організація ” Добровольчий Український Корпус”, інформу.ть на сторінці Всеукраїнський турнір з вільної боротьби присвячений Григорію Семанишину у соцмережі фейсбук.

Захід поблагословив отець Віталій, який є військовим капеланом. Були присутні і військові з 10 гірсько-штурмової бригади, які отримали  державні нагороди міського голови” За Честь і Звитягу”.

Саме завдяки таким мужнім, сильним, вольовим захисникам, їхній доблесті, честі та професіоналізму, загартованої у горнилі війни, ми не знаємо жахів війни, живемо під мирним небом та цінуємо кожну мить життя. Яка ж війна без волонтерів? Без їхньої 24 /7 підтримки, без їхньої вірності, безумовної допомоги, готовності підставити своє плече у будь яку мить. Їхня любов та жертовність творять чуда. Недаремно їх називають другою армією України .

Серед нагороджених волонтерів була і Чаплинська Наталя – психолог, волонтер, реабілітолог, яка займається реабілітацією сімей загиблих; Чомко Степан Степанович, Мартинов Олександр Євгенович.

Грамотою міської голови була нагороджена найкраща учениця серед 7 класів 22 школи м. Івано-Франківськ Семанишин Авеліна, племінниця легендарного командира окремої тактичної групи ім Капітана Воловика ДУК “Правий сектор” Григорія Семанишина. Її успіхи у шкільному та позашкільному житті відзначила грамотою й ГО “Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих у зоні АТО”.

 

Подяка від ГО Спіл
ка учасників АТО”Легіон Галичина” була вручена директору центру патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери Савченко Галині Йосипівні за багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у просвітницьку діяльність, що сприяє національно-патріотичному вихованню учнів та молоді.

Нагороди волонтерам, реабілітологам, бійцям, людям з великим серцем, які у найважчі миті завжди були поруч були вручені від ГО “Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих у зоні АТО”.

Нагороди вручали голова спілки Чомко Степан та начальник відділу Івано-Франківської області міністерства у справах ветеранів Веркалець Володимир Федорович.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...