Мед Атлант

Служба судової охорони Прикарпаття працюватиме у посиленому режимі

У зв’язку з проведенням місцевих виборів у період з 24 до 27 жовтня співробітники територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області переходять на посилений режим несення служби.

Посилення відбудеться у всіх судах та установах системи правосуддя, які перебувають під охороною Служби. Співробітники також охоронятимуть суди, які ще не перейшли під протекцією судової охорони, але мають перейти під неї в найближчий час, а саме: Косівський, Рогатинський, Верховинський районні суди та Яремчанський міський суд Івано-Франківської області.

Що собою представляє посилений режим несення служби?

1) Надійну охорону судів, органів та установ системи правосуддя у добовому та напівдобовому режимі;

2) Абсолютну готовність сил та засобів для реагування на нештатні ситуації;

3) Посилення контролю щодо забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в окружних адміністративних та місцевих судах;

4) Постійний збір, аналіз та узагальнення інформації про обстановки на об’єктах, які охороняються;

5) Готовність резерву  ІІ черги, їх сил та засобів до переміщення за окремим наказом Служби у визначений район виконання службових завдань.

Пропускний режим у приміщення судів здійснюватиметься у звичному режимі, з урахуванням заходів для запобігання розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19. Усі відвідувачі повинні бути одягнуті в захисні маски та пройти обов’язковий температурний скрінінг.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...